Om oss

Välkommen till Östersundsrummet – Din främsta källa för allt som rör Östersund!

Vi är passionerade om vår vackra stad och allt den har att erbjuda, och vi har skapat Östersundsrummet för att dela vår kärlek och kunskap med dig. Oavsett om du är en stolt Östersundsbo eller bara nyfiken på att upptäcka denna pärla i Jämtland, är du på rätt plats.

Vårt mål är att vara din pålitliga guide till allt som händer i Östersund. Vi strävar efter att erbjuda dig de senaste nyheterna, spännande evenemang, läckra restauranger, fantastiska utflyktsmål och mycket mer. Genom våra artiklar och guider hoppas vi kunna inspirera dig att utforska och njuta av allt som Östersund har att erbjuda.

Vårt dedikerade team av författare och experter är själva stolta invånare i Östersund, och vi är engagerade i att dela med oss av vår lokalkännedom och vår passion för staden. Vi strävar efter att ge dig insiktsfulla och informativa artiklar som hjälper dig att ta del av det bästa som Östersund har att erbjuda.

Östersundsrummet är mer än bara en blogg. Det är en gemenskap av människor som älskar Östersund och vill dela den kärleken med dig. Vi ser fram emot att få dig att känna dig som en del av vår gemenskap och hoppas att du kommer att njuta av att utforska Östersund tillsammans med oss.